Graph-Ker Kft.
A legjobb úton
a minőség

A Graph-Art Kft. termékeinek kizárólagos hazai terjesztője.

Megbízható magyar vállalat
Rendszeres továbbképzések
Stabil nemzetközi partnerkapcsolatok
Kiemelkedő, versenyképes jövedelem
Dinamikus és innovatív csapat
Folyamatos fejlődés

Kik vagyunk?

A jövőt a gyerekekkel együtt építjük

Cégeink, a Graph-Art Kft. és a Graph-Ker Kft. több, mint két évtizedes múlttal rendelkeznek, és mostanra már kimagasló, nemzetközileg is elismert eredményeket értek el a könyv- és folyóirat gyártás és forgalmazás területén. Azzal az értékteremtő szándékkal hoztuk őket létre, hogy kiemelkedő minőségű kiadványokat teremtsünk és juttassunk el különböző partnereinkhez.

A Graph-Art könyvkiadó közel 40 főállású alkalmazottjának közreműködésével évente több, mint 200 új nyomdaipari terméket gyárt és termékeit hazánkon kívül közel 20 országban értékesíti. A saját gyártású kiadványaink között a világ legelismertebb gyártóinak licenszjogaiból készített termékek is szerepelnek.

A Graph-Ker Kft a kiadónk kizárólagos hazai termékforgalmazójaként direkt értékesítő hálózatán keresztül juttatja el kiadványainkat partnereinkhez. A hálózat jelenleg 20 területi képviselő munkáját fogja össze. A legmodernebb, üzleti kihívásoknak megfelelő struktúrával és technikai hátérrel, saját gépjárműflottával, saját fejlesztésű értékesítő szoftvertámogatással rendelkezünk.

Elsődleges prioritásunk belföldi partnereink, vásárlóink igényeinek maximális kielégítése: egyedülálló minőségben, megbízható pontossággal, versenyképes árakkal.

Amiért megéri nálunk dolgozni:

János
Területi képviselő
„Fontos, hogy a cégvezetés odafigyel az emberekre, és korrekt a munkavállalókkal. A munkakör komplex, érdekes és felelősségteljes munkát kínál. Engem nagyon megfogott a csapatszellem, amit először akkor tapasztaltam, amikor teljesen újként belecsöppentem a jó hangulatú karácsonyi buliba. :)”
Gábor
Területi képviselő
„Változatos a munkaközeg, új emberekkel ismerkedhetsz meg, új kapcsolatokat alakíthatsz ki. Jó, hogy a vezetőség részéről nincs állandó kontroll, ugyanakkor mindig megkapom a megfelelő támogatást.”

  Te vagy az ideális jelölt számunkra, ha...

 • sokoldalú, rugalmas és céltudatos vagy
 • kellően nyitott vagy és szívesen alakítasz ki új kapcsolatokat
 • fontos számodra a hosszú távú, stabil munkahely
 • kitartó vagy és nem riadsz vissza a kihívásoktól
 • szereted, ha a kezedben van az irányítás
 • hajlandó vagy megújulni, fejleszteni magad
 • szereted a változatos munkanapokat és az önálló, szabad munkavégzést
 • ha fontos számodra, hogy amit eladásra kínálsz, az igazi értéket képviseljen
Attila
Területi képviselő
„Régóta vagyok tagja ennek a közösségnek és mondhatom, hogy szeretek itt dolgozni. Nagyon fontos számomra, hogy olyan termékeket ajánlhatok másoknak, amelyek valódi értéket képviselnek, és amelyek minősége mellett büszkén kiállhatok. Számomra nagyon értékes, hogy az iskolai szünetekben együtt lehetek a családommal.”
Tibor
Területi képviselő
„Jó érzés látni, tapasztalni, hogy van eredménye a munkámnak, és a fejlődés mind erkölcsi mind anyagi megbecsülésben megmutatkozik a cég részéről. A munkában minden nap más, és mindig kapok belőle valamit, amitől ez nem csak egy munka lesz. Engem feltöltenek a kapcsolattartás során kapott pozitív visszajelzések, a legnagyobb pluszt pedig a gyerekek őszinte öröme jelenti számomra.”

  Mivel fontos számunkra, hogy jól érezd magad nálunk, biztosítjuk...

 • a versenyképes jövedelmet
 • a dinamikusan fejlődő, stabil hátteret
 • a megbízható, korrekt vezetést
 • az emberközpontú, gondoskodó szemléletű menedzsmentet, mert figyelembe vesszük a személyiségedet, a motivációdat, és az egyéni preferenciáidat
 • a megfelelő hátteret, eszközöket (céges autó, telefon, informatikai háttér), amivel segítjük a munkavégzésedet
 • támogatjuk a fejlődésedet, mert fontos számunkra, hogy elégedett munkavállalónk legyél
 • részese lehetsz az értékteremtő folyamatoknak, kikérjük a véleményedet
 • értékeljük a munkához való hozzáállásodat, az erőfeszítésedet és természetesen ezt díjazzuk is
 • jó hangulatú céges rendezvényeket
 • téli, tavaszi, nyári szabadságokat
Ferenc
Területi képviselő
„A munkavégzés változatos és lehetőséget teremt a különböző kihívások kreatív kezelésére/megoldására. Remek dolog egy piacvezető cégnél dolgozni, ahol személyesen is beleszólhatok a döntési folyamatokba. A folyamatos céges versenyek, jutalmazások is arra sarkalnak, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsam. A tervezhető éves munkarend és napi munkaidő lehetőséget ad szabadidős programok szervezésére, nem is beszélve az oktatási szünetekről, amiknek hála a mai napig élvezhetem a diákélet egyik legnagyobb előnyét. Ha ez nem lenne elég a céges csapat is kiváló, amit az évi két bulin bizonyítani is szoktunk.”
Ariella
Irodai koordinátor
„Jó érzés mosollyal bemenni a munkahelyemre, és ezt természetesként megélni. A családias közeg mellett fontos az is, hogy a vezetőség részéről mind emberileg, mind pedig szakmailag kapjunk pozitív visszajelzést, ezáltal értékesnek érezhetjük magunkat. Szeretem ezt a motiváló környezetet.”

Partnereink

A kezdetektől folyamatosan arra törekszünk, hogy a vásárlók számára mindig minőségi terméket állítsunk elő. Az aktuális trendekhez és fogyasztói igényekhez igazodva olyan nemzetközi vállalatokkal dolgozunk együtt, mint például a Disney, Panini, Topps, Weldon Owen, Becker and Mayer, Hinkler.

A nemzetközi kapcsolatainkról, együttműködéseinkről részletesen
a Graph-Art Publishing honlapunkon olvashat.

Elérhetőség

Címünk: 4027 Debrecen, Böszörményi út 6.
Tel.: +36-52-521-360, fax: +36-52-521-361
Email: graphker@graphker.hu